Diensten


Maldegemse Schroothandel staat rechtstreeks in voor een aantal diensten. Andere kunnen aangeboden worden in samenwerking met het moederhuis Casier Recycling.

Plaatsen van containers

U wenst schroot of houtafvallen afkomstig van uit(af)braak, opkuis of mechanische verwerking in recipiënten op te slaan dan kunnen wij U de gepaste containers ter beschikking stellen. Ons gamma varieert van 30 m³ afzetcontainers tot plastiek bakken van 1 tot 3 m³. Na een interne studie kan desgewenst bedrijfsspecifieke containers ter beschikking worden gesteld op maat van je bedrijf.

Metaalafbraak

Medewerkers met de nodige kennis en ervaring worden met adequate middelen ingezet  voor het afbreken en verkleinen van grote machines, installaties en metaalconstructies en/of opkuis van magazijnen.
Deze activiteiten worden verder geöptimaliseerd in het bedrijf "BVBA METAAL AFBRAAK"..

Laden en lossen

Laden en lossen van materiaal kan gebeuren met heftruck, bull en kraan.

Weegbrug 60 ton

De weegbruggen 60 ton (2 bij Casier Recycling) zijn volledig digitaal en verbonden met het weeg/stockbeheer van de sites zodat alle inkomende en uitgaande stromen onmiddellijk in de stock verwerkt worden. Indien nodig kan een stock derden aangemaakt en bijgehouden worden.

Depollutie van auto's

In een erkend centrum worden de wrakken ontdaan van alle vloeistoffen/gassen en andere afvalstoffen conform de geldende wetgeving. Via het online platform van Febelauto worden de gedepollueerde wrakken ook als vernietigd aangegeven en kan een officieel vernietigingsattest uitgeschreven worden.

Depollutie van AEEA

Als Recupel recycler staan we in voor de inname van alle mogelijke elektrische toestellen (groot/klein/TV/lampen,enz.) die einde leven zijn. Bepaalde stromen worden opgeslagen en verder verwerkt door tussenkomst van Recupel, andere stromen worden op de site ontdaan van gevaarlijke afvalstoffen en dan verder verwerkt via schredderprocessen.

Plaatsen van kleine containers in pvc

U wenst schroot of houtafvallen afkomstig van uit(af)braak, opkuis of mechanische verwerking in recipi├źnten op te slaan dan kunnen wij U de gepaste containers ter beschikking stellen. Ons gamma varieert van 30 m2 afzetcontainers tot plastiek bakken van 1 tot 3 m3. Na een interne studie kan desgewenst bedrijfsspecifieke containers ter beschikking worden gesteld op maat van je bedrijf.

Laden met kraanwagen op locatie

Ter plaatse laden van schroot kunnen wij uitvoeren met onze kraan- en containerwagen.